4.6.13

Off - Off Athens festival

20 νέες θεατρικές ομάδες δίνουν και πάλι το καθιερωμένο ραντεβού τους για 5η χρονιά, με το κοινό, στο off-off Athens φεστιβάλ που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ. Μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Για πρώτη φορά το φεστιβάλ θα γίνει στην κεντρική σκηνή.



Πλουραλισμός στο έπακρο, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν μπορούν να πειραματιστούν  χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα καθιερωμένα αισθητικά κριτήρια.

Κάθε βραδιά θα παρουσιάζονται παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων στη Κεντρική Σκηνή. Η κάθε ομάδα θα πραγματοποιεί δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες βραδιές.

Ήδη παρουσιάστηκε χθες 3/6 η παράσταση bar theatre βασισμένη στο θεατρικό έργο Tape του Stephen Belber από την Ομάδα 49, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Παπανικολάου-Γκιωνάκη.   Παίζουν οι Βασίλης Μπατσακούτσας, Λυδία Μπαγεώργου, Γιώργος Λούντζης. Σήμερα θα παίξει για 2η και τελευταία φορά.

4και 5/6 σήμερα και αύριο, η ομάδα Κράτσες Κρούτσες θα παρουσιάσει το έργο της Νίκης Τσέτικα No fail recipe, σε σκηνοθεσία της ίδιας και ερμηνεία των Ηλέκτρας Αρσενίδου, Θάνου Καπρέλη, Γιώργου Κουτρουμπή, Ναταλίας Ντυμένου, Γιώργου Σύρμας, Αναστασίας Τσώμου.

 Αυτή την εβδομάδα θα παίξουν οι ομάδες Χτύπος (Μόνος μου και κάτι ψιλά..., σκην. Π. Μπαρμπαγιάννης, 5/6), Εμιγκρέδες (Ο μαξιλαρένιος, σκην. Ηλ. Βαλάσης, 6/6), «Κατά Λάθος» (2013/Melina M., σκην. Κ. Ασπιώτης, 7/6), 2+2 (Way Out, σκην. Άννα Γαρεφαλάκη, 8/6) και την ομάδα Gras, που παρουσιάζει την παράσταση Theresienstadt.