2.10.13

Φιάσκο (update)

Είναι μοναδική περίπτωση που ήθελα να κάνω λάθος γι αυτά που έλεγα.

Όμως δυστυχώς είχα δίκαιο, τα ποσοστά της Χ.Α αυξήθηκαν, η παρανομία τους έκανε να φαίνονται "οι κακόμοιροι που καταδιώκει το σάπιο πολιτικό σύστημα" !!!

Ήρθαν και τα αντίποινα με τη διπλή δολοφονία και ... απ το κακό στο χειρότερο !

Μέχρι που άκουσα έναν οπαδό των νεοναζί να συγκρίνει το Μιχαλολιάκο με το Μαντέλα !

Καλά ξεμπερδέματα να έχουμε !



Έλεγα πως πιο περίεργη κατάσταση από αυτή της οικονομικής κρίσης δε θα ζήσω, να όμως που έγινε κι αυτό, η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή, ο έσχατος εξευτελισμός.

Ο εκπρόσωπος του κράτους (Ελ Γκρέκο)


Κάποτε λέγαμε γι αστείο, αυτό δεν είναι κόμμα είναι απόκομμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια ομάδα περιθωριακών ατόμων που με τη βοήθεια του παρακράτους και κάποιων ίσως μεμονωμένων ομάδων του κράτους, όλων των εξουσιών, εκτελεστικής και νομοθετικής κυρίως, παραπλάνησαν ένα τμήμα των πολιτών και δημιούργησαν ένα μόρφωμα που δε μπορώ να το χαρακτηρίσω κόμμα αλλά υπόκομμα.

Τα φαινόμενα απατούν (Σαλβαντόρ Νταλί)


Σκότωναν, έδερναν, εκφόβιζαν, απειλούσαν, αλλά η κυβερνώντες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν το θεώρησαν σοβαρό. Η κοινωνική κατάπτωση που μας οδήγησε στην οικονομική κρίση έκανε το φόνο Αφρικανού ή Ασιάτη να μη θεωρείται σοβαρό παράπτωμα.

Όταν πέθανε Έλληνας τότε αυτόματα ήρθε μια λανθασμένη και βιαστική αντίδραση για να προλάβει καταστάσεις τύπου Γρηγορόπουλου και να κατευνάσει τη διεθνή κατακραυγή. Μέχρι κι ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε αθώο αίμα, μόνο το αίμα του Φύσσα και όχι των μεταναστών,  η καρέκλα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε έκπτωση αξιών, κρίμα !

Όμως η ανεξάρτητη όπως τη χαρακτηρίζουν δικαιοσύνη, υπέκυψε στη κατακραυγή και χρησιμοποίησε 2 μέτρα και σταθμά. Τι παραπάνω έκανε ο Παπας απ το Κασιδιάρη, αυτά μαζί με υπερβολές της τι-βι, μπορεί να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα απ το προσδοκώμενο.

Και τελικά φιάσκο?  Ο χρόνος θα δείξει !

Παραπλάνηση (Σαλβαντόρ Νταλί)