24.6.11

Σάπια σαπίλα σάπισε και από τη μπάλα άρχισε



Τώρα που όλοι αγανάκτησαν και θέλουν να κόψουν τα κεφάλια των κυβερνώντων, επιστρατεύτηκε η ΕΥΠ. Παρακολούθησε τη σαπίλα του ποδοσφαίρου την τύλιξε σε μια κόλα χαρτί και την παρέδωσε στη δικαιοσύνη.

Ορίστε κύριοι αγανακτισμένοι καθαρίζουμε τη σαπίλα, κάναμε αρχή από τα σπορ. Θα πιάσουμε και το Τσοχατζόπουλο ίσως και κανένα άλλο υπερήλικα κλέφτη.

Όμως η ΕΥΠ επιστρατεύτηκε και για να αντιμετωπίσει τους ειρηνικούς αγανακτισμένους διαδηλωτές που κατά εκατοντάδες χιλιάδες ζητούν μια κάποια λύση. Ο πρωθυπουργός συνάντισε τον αρχηγό της ΕΥΠ μαζί πήγαν στον πρόεδρο και η ειρηνική διαδήλωση έξω από τη βουλή έγινε Αφγανιστάν.

Μία νεαρή εισαγγελέας Πρωτοδικών η Κυρία Πόπη Παπανδρέου. Η 32 ετών εισαγγελέας ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική υπόθεση διαφθοράς.

Και το θαύμα έγινε, πάνω από 3 χρόνια η UEFA είχε ενημερώσει τις Ελληνικές αρχές. Η αθλητική δικαιοσύνη διαβρωμένη και καλολαδωμένη από τους "παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου" αγρόν ηγόραζε.

Τέσσερα στελέχη της ΟΥΕΦΑ, ο Alasdair Bell, υπηρεσιακός επικεφαλής του Πειθαρχικού Τμήματος της ΟΥΕΦΑ, τον Graham Peaker, συντονιστής πληροφοριών του τμήματος, τον Karl Dhont, ειδικός αναλυτής στοιχήματος και τον Gerhard Kapl, γενικός επιθεωρητής επί πειθαρχικών θεμάτων, κατέθεσαν εν κρυπτώ για λόγους ασφαλείας σε μια αίθουσα του αεροδρομίου Αθηνών στην Πόπη Παπανδρέου.

Έτσι μάγκωσαν ηχηρά ονόματα Μπέος, όλη την οικογένεια Ψωμιάδη. Διαιτητές όπως Καλόπουλος (που κακώς λέγεται έτσι κακόπουλο έπρεπε να τον λένε) Σπάθας, Μποροβήλος και άλλοι Το Μητρόπουλο για τον οποίο ακούγαμε χρόνια τα χαΐρια του. Βέβαια και εδω τα μεγάλα ψάρια όπως αυτός ο των πρασίνων, που μιλά με τον Ψωμιάδη στο τηλέφωνο, μιλάω γι αυτόν τον άνδρα της Μητέρας (καταλάβατε πιστεύω) αυτόν με τα καράβια. Να μη πω για το μεγαλύτερο που μέχρι ο Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός με την υπόσχεση να τον μαγκώσει αλλά μετά το ξέχασε, τον πρώην της Στάζι λέω. Αυτά τα ψάρια είναι βαριά και σχίζουν τα δίχτυα και φεύγουν.


Μάλιστα σήμερα στη τηλεόραση είδα μια εκπομπή στο Σκαι αφιερωμένη σε όλο αυτό το, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, τσίρκο ίσως. Κάτι που το γνώριζε ο κάθε πολίτης εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια, ακούγαμε ηχογραφήσεις "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάν να γραμμηθούν" έλεγε στον πρόεδρο των διαιτητών γνωστός παράγωντας και αντί να τον βάλουν φυλακή τον έκαναν πρόεδρο της ποδοσφαιρικής λίγκας.

Το αστείο είναι πως το κανάλι που είχε την εκπομπή για τη διαφθορά στα σπορ, ανήκει σε μια συμμορία λαθρεμπόρων και ληστών που σε συνεργασία με τη φάρα των υπουργών λεηλάτησαν τα ταμεία του κράτους. Μάλιστα αυτή η συμμορία βρίσκεται σε πόλεμο με αντίπαλη συμμορία που έχει και αυτή κανάλια και εφημερίδες, η οποία ειδικεύεται σε εκβιασμούς και στη συνεργασία με τη φάρα των υπουργών για τη λεηλασία των κρατικών ταμείων.

10.6.11

Κρυφές ενοχές από το Δημήτρη Μαγριπλή


Ένας πολύ καλός λογοτέχνης, διδάκτορας της κοινωνιολογίας, καθηγητής του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, και κυρίως ένας πολύ καλός φίλος, ο Δημήτριος Μαγριπλής, εξέδωσε μια θαυμάσια συλλογή 16 διηγημάτων με τίτλο "Κρυφές Ενοχές", εκδόσεις Αντ. Σταμούλη.
Η αμεσότητα του λόγου και ο ειρωνικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η αλήθεια γυμνή μπροστά στα μάτια του αναγνώστη σε κερδίζουν αμέσως.

Είναι η δεύτερη συλλογή διηγημάτων του Δ. Μαγριπλή. Τη πρώτη με τίτλο "Μαθήματα κηπουρικής και άλλα διηγήματα" την είχε υπογράψει με το ψευδώνυμο Φώτης Αδάμης.

Τα 16 διηγήματα έχουν ποικιλόμορφη θεματολογία, όπως φαίνεται και από τους τίτλους, "Προσκυνητές στο Άγιο Όρος", "Λαϊκό δικαστήριο", "Ο εξωγήινος", "Σύγχρονος Βασσάλος" και άλλα.


Τα διηγήματα του Δημήτρη Μαγριπλή : "Μελιτζάνες στη χόβολη"
" Ο Αναμορφωμένος"

3.6.11

Φάγαμε το καρότο και άρχισε το μαστίγωμα !


Μας έβαλαν σαμάρι, μας πετάλωσαν και μας έχουν βγάλει γύρα στην Ευρώπη για να μας νοικιάσουν για υποζύγια !!!!!




Αν δεν βρεθεί αγώι τότε θα μας πουλήσουν σαν το γάιδαρο στη φωτογραφία !!!!!!!!!
Φώτο πώλησης

Φώτο υποζυγίου