5.11.09

Ήρθαμε για τα χαλιά

Έκλαιγε ο παππούλης, δίπλα του ο δημοσιογράφος βλοσυρός, ο παρουσιαστής της εκπομπής (Παπαδάκης) σχολίασε, "μπορείς να πεις γι αυτόν τον άνθρωπο αφού είσαι τόσο αφελείς καλά να πάθεις;" "Δεν μπορείς", απάντησε μόνος του, "ο κύριος ..... είναι ένας απλός άνθρωπος ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Μη στεναχωριέσαι κυρ..... πες μας τι συνέβη".

"Tα κοσμήματα της κόρης μου" μουρμούρησε ο παππούλης με λυγμούς.

Τι είχε συμβεί; έπεισαν τον άνθρωπο πως ο Γιωργος Παπανδρέου και το πασοκ για να ευχαριστήσουν τους ψηφοφόρους μοίραζαν χαλιά και με τη δικαιολογία πως έπρεπε να μετρήσουν το σαλόνι για να δουν τι μέγεθος χαλί θα του έδιναν, μπήκαν στο σπίτι και ξάφρισαν τα κοσμήματα και ότι άλλο πρόλαβαν να αρπάξουν.

Λίγες ώρες αργότερα σε άλλη εκπομπή του ίδιου καναλιού, άλλος ρεπόρτερ δίπλα στον παππούλη που έκλαιγε στο ίδιο ακριβώς σημείο του σπιτιού του, άλλοι παρουσιαστές (Καραμέρος-Χαριτάτος).

"Είχανε χαλιά μαζί τους οι άνθρωποι αυτοί".

Τρία χαλιά, απαντά ο παππούς, τα έβαλαν μπροστά στην πόρτα για να μη μπορούμε να μπούμε στο σπίτι και ο ένας γλίστρησε μέσα στο σπίτι και σήκωσε τη μπιζουτιέρα.

Σας άφησαν τουλάχιστον ένα χαλί; όχι τα πήραν στον ώμο και έφυγαν.

Πάντα θα υπάρχουν θύματα για μάδημα, κάποτε ένας κτηνοτρόφος προσπάθησε να περιφράξει την πλατεία Ομονοίας, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία αποδείχτηκε πως του είχαν πουλήσει την πλατεία για να φτιάξει στάνη για τα ζώα του, και δεν ήταν ήταν ο μόνος την είχαν πουλήσει καμιά δεκαριά φορές σε επαρχιώτες.

1 σχόλιο:

korinoskilo είπε...

τι να πω τωρα ... οτι και οι ληστες εχουν ,,χαλασει,, ???

πατε ρε γυφτοι σε κανεναν που τα εχει... αλλα εκει δεν εχουν τα κοτσια!!

την καλημερα μου