21.11.09

Επικίνδυνη τηλεπατάτα του STAR


Το Σάββατο το μεσημέρι έτυχε να παρακολουθήσω το δελτίο ειδήσεων του Star channel. Είναι γνωστό ότι η θεματολογία του συγκεκριμένου δελτίου, είναι λίγο για τα σκουπίδια να πω; ανόητη το λιγότερο. Ποιος γραφικός "καλλιτέχνης" τσακώθηκε με κάποιον όμοιο του για να διαφημιστεί, τι χρώμα φόρεμα φορούσε η μία ή η άλλη τραγουδίστρια κτλ.


Μια συνέντευξη όμως ήταν που με εξέπληξε. Δημοσιογράφος του σταθμού πήρε συνέντευξη από τη σύζυγο του φυλακισμένου για παιδεραστία (αποπλάνησε μια 13χρονη) σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι.

Η πρώτη ερώτηση ήταν: "Πώς νοιώθετε που είστε παντρεμένη με ένα τόσο σπουδαίο άνθρωπο" όχι καλλιτέχνη ή σκηνοθέτη, άνθρωπο. " Με κάνει να προσπαθώ να γίνω καλύτερη" απάντησε η κυρία Πολάνσκι ή όπως αλλιώς τη λένε.

Συμπέρασμα: αν ένας παιδεραστής είναι καλός διασκεδαστής είναι αποδεκτός και τον εκτιμάμε. Είπαμε έχετε ελαφρά θέματα και γι αυτό χρησιμοποιείτε ελαφρούς δημοσιογράφους αλλά όχι κι έτσι.

Το δελτίο έπαιξε μετά από πολλές σειρές κινουμένων σχεδίων και το είδαν πολλά παιδιά

3 σχόλια:

Skouliki είπε...

ναι εχεις δικιο μεγαλη πατατα

καλο σκ

korinoskilo είπε...

υπαρχει ενα συμβουλιο εκεινο να δεις πως το λενε?
που ειναι αυτο σε τετοιες περιπτωσεις??
μονο για την κρατικη τιβι πληρωνοντε?


καλησπερες

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Σίγουρα εγώ δεν μπορώ να ξέρω τα δίκια και τα άδικα αυτού του ανθρώπου. Από τη στιγμή όμως που έχει στο κεφάλι του μια τέτοια καταδίκη χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο τι λέγεται. Ειδικά όταν υπάρχει το ενδεχόμενο να παρακολουθούν παιδιά.