11.11.10

Το μήνυμα


Εκλογές, δημοτικές και περιφερειακές, άκρως πολιτικές αυτή τη φορά. Οι υποψήφιοι λίγη σημασία είχαν και έχουν, γιατί υπάρχει και 2ος γύρος. Τα κόμματα τους καπέλωσαν όλους.

Κοινό χαρακτηριστικό για όλες τις παρατάξεις είναι πως όλες νίκησαν και όλες έλαβαν μηνύματα. Τώρα τι μηνύματα είναι αυτά και πως τα έχει αντιληφθεί ο καθένας είναι άλλη υπόθεση. Το μόνο πραγματικό μήνυμα που έδωσαν οι νεότεροι κυρίως γιατί όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο σκληρόπετσοι και συνηθίζουμε το να μας πατάνε (το λέω ευγενικά), είναι η αποχή. Δε θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη κωμωδία που ονομάζουν δειμοκρατία.

Στην αρχαία Αθήνα θα σας είχαν εξορίσει, εξοστρακίσει. Συκοφάντες, κλέφτες, δειλοί, ψεύτες, κακοποιά στοιχεία οργανωμένα σε συμμορίες θέλετε να μας κυβερνήσετε ή το κάνετε ήδη.

Είχα υποτιμήσει τους συμπατριώτες μου μα τελικά ένα ποσοστό 45% έστω και αργά ξύπνησε και δεν συμμετέχει στο παιχνίδι τους, δε μασάει τον ταραμά τους. Αν φτάσει το 75-80% υπάρχει και περίπτωση να βγούμε από το λαβύρινθο που μας έχουν κλείσει και στο βάθος να δούμε την έξοδο.

Όποιος σέβεται τη ψήφο του τη ρίχνει στη κάλπη της φωτογραφίας για να πιάσει τόπο.

Πάρτε λοιπόν το μήνυμα και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ξυπνάμε. Το νου σας ρεμάλια το τέλος σας πλησιάζει.


image

2 σχόλια:

vague είπε...

Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα μέχρι να γίνει συνειδητό. Δυστυχώς, είναι ανομοιογενές με ακατάλληλο τρόπο το σύνολο των απεχόντων. Είναι όμως κάτι και δεν μπορεί κανείς να το παραβλέψει.

m.blanco είπε...

@Riski Σίγουρα γνωρίζω πως έχεις δίκαιο μα πάλι θέλω να ελπίζω πως σε ένα ποσοστό είναι και συνειδητό !