15.12.10

Γερμανικό χταπόδι στα κάρβουνα με τόκο



Ποιοι να είναι άραγε αυτοί οι ανόητοι που λένε πως οι Γερμανοί είναι αγνώμονες. Γιατί δηλαδή επειδή εξόντωσαν μερικά εκατομμύρια Εβραίους και μερικά εκατομμύρια Ευρωπαίους και ένα εκατομμύριο τσιγγάνους και ξεκλήρισαν μερικές χιλιάδες οικογένειες συμπατριωτών μας και βασάνισαν μερικά εκατομμύρια και, και, και..........

Η διεθνής κοινότητα μαζί και εμείς, είπαμε δεν πειράζει, περασμένα ξεχασμένα ας είναι καλά οι άνθρωποι αφού είπαν ότι μετάνιωσαν.

Δούλεψαν έβγαλαν χρήματα και μας δάνεισαν με τοκογλυφικό τόκο και όταν αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε τους τόκους, ούτε μας βομβάρδισαν, ούτε μας κατάσχεσαν την Ακρόπολη παραδείγματος χάριν την οποία την είχαμε βάλει προσημείωση μαζί με ότι άλλο έχει η χώρα.

Όχι... αυτοί οι καλοί άνθρωποι μας εξευτέλισαν διεθνώς μας απείλησαν και μας απειλούν και φυσικά αύξησαν τους τόκους. Έδεσαν κόμπο την κυβέρνηση μας και την ανάγκασαν να γδάρει τους πολίτες για να τους ξεχρεώσει. Όχι τίποτα το σπουδαίο δηλαδή. Μας φέρθηκαν με το γάντι (αυτό το πλαστικό που χρησιμοποιούν οι πρωκτολόγοι).




Να και το ποιο λαμπρό παράδειγμα που αποδεικνύει το ότι οι άνθρωποι δεν είναι αγνώμονες. Το χταπόδι με το όνομα Πωλ που τους βοήθησε να κερδίσουν ένα σωρό χρήματα από τα στοιχήματα στο μουντιάλ, όταν ψόφησε μέχρι και βιβλίο συλλυπητηρίων του έφτιαξαν για να το τιμήσουν.

Στη Φωτο ο Αδόλφος τρώει το χταπόδι κανονίζοντας με τους τραπεζίτες πως θα φάνε και μας.

συλλυπητήρια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: