28.12.11

Αυτοσχεδιάζοντας στο Fox Trot στη Θεσσαλονίκη και στο Cabaret Voltaire στο Κεραμεικό

Αυτοσχεδιάζοντας στο «Fox Trot»,της Θεσσαλονίκης, μια παράσταση σε σύλληψη και σκηνοθεσία Ευδόκιμου Τσολακίδη.


Αφού αυτοσχεδιάζεται για δεύτερη σεζόν στο περιβόητο «Cabaret Voltaire», στον Κεραμεικό, σ’ έναν χώρο που υπήρξε το ατελιέ του πρόσφατα χαμένου ζωγράφου Γιάννη Μίχα, όπου αναβιώθηκε το άντρο των ντανταϊστών των αρχών του 20ου αιώνα, της Ζυρίχης.


Ένα αυτοσχεδιαστικό τόλμημα που έχει θερμούς οπαδούς… όπου κι αν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής. Από το Λονδίνο στη Ρώμη και από την Αθήνα στην Τεχεράνη, στο Μεξικό, στην Κωνσταντινούπολη, στο Μαρόκο κ.α.

Τα καλώς και κακώς κείμενα της επικαιρότητας σχολιάζονται με κέφι μέσα από αυτοσχεδιασμούς, με πολύ και καυστικό χιούμορ.

Οι θεατές προτείνουν, οι ηθοποιοί εκτελούν σε μια παράσταση ζωντανή που φτιάχνεται κάθε βράδυ μπροστά στους θεατές και που ποτέ δεν είναι ίδια…!


Στο Cabaret Voltaire

Σύλληψη- Σκηνοθεσία: Ευδόκιμος Τσολακίδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Λίνα Παπαγεωργίου

Παίζουν: Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Θωμάς, Κωνσταντίνος Καλούδης, Δημήτρης Κατσιμίρης, Ιωσήφ ΚοκκίνηςΤώρα στη Θεσσαλονίκη στο Fox Trot, Εγνατίας 31, Κάθε Δευτέρα στις 21.30 από 2/1/2012.

Παίζουν: Δέσποινα Κολτσιδοπούλου, Κωνσταντίνος Μητρογώγος, Ηρακλής Τζαφέτας, Πέτρος Φραγκόπουλος, Χριστόφορος Χριστοφορίδης.

Βοηθός σκηνοθέτη: Πέννυ Μιχαηλίδου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: