7.7.09

Ο Λόρδος με τη μαϊμού ή ο λόρδος μαϊμού

Djibril Cisse
Μέχρι σήμερα πίστευα οτι οι Βρετανοί τρέφουν μια κάποια εκτίμηση στο θεσμό της βασιλείας και στους τίτλους ευγενείας. Δούκες και λόρδοι με σοβαρό παρουσιαστικό φορώντας σμόκιν ή πανάκριβα κουστούμια, περπατώντας λες κι έχουν καταπιεί στέκα. Κυκλοφορούν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στον ιππόδρομο και σε δεξιώσεις επιδεικνύοντας τον τίτλο τους, ο κόμης του τάδε, ο δούκας του δείνα και ο λόρδος ...

Τώρα θα σας μπερδέψω. Ο παναθηναϊκός αγόρασε έναν Αφρικανό ποδοσφαιριστή, Γαλλικής υπηκοότητας ο οποίος είναι διάσημος για τα σαράντα τατουάζ του, τα πολύχρωμα μαλλιά του και το εκκεντρικό του ντύσιμο, παρέλαβε ένα ποδοσφαιρικό βραβείο φορώντας φούστα.

Το όνομα του Σισέ, Λόρδος Τζιμπρίλ Σισέ (Djibril Cisse), καλά διαβάσατε Λόρδος, έχει αγοράσει τον τίτλο μαζί με ένα Βικτωριανό μέγαρο σε μια έκταση 9 εκταρίων στην Ουαλία. ΄Οπως οι εφημερίδες δίνουν CD, στη συσκευασία του τίτλου υπήρχαν δύο ζευγάρια κυνηγετικά σκυλιά, να μη ξεχάσω, το σπίτι αποτελεί πέρασμα για το κυνήγι του Τσέσαϊρ, μια παλιά βρετανική παράδοση, υπήρχαν ακόμα γάτες, παπαγάλοι και ένας πίθηκος.

Ελπίζω ο λόρδος να μη ζητάει από τους συμπαίχτες του να του κάνουν υπόκλιση πρίν τον αγώνα.


Πηγή ΒΗΜagazino

2 σχόλια:

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Να τονε δω αυτόν να παίζει κροκέ σε κανα λιβάδι με τους λοιπούς λόρδους και τι στον κόσμο!

m.blanco είπε...

Nα έχει βάψει και το μαλλί πράσινο να είναι ασορτί με το γρασίδι.:-)