3.8.09

Σκουπίδια με μια δόση ηλεκτροπληξίας


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε Κυριακή πρωί στη σκακιέρα στο Φλοίσβο, στο Π. Φάληρο δηλαδή. Ακριβώς πίσω από τη σκακιέρα είναι η θάλασσα.

Βλέπετε εκτός του σωρού των σκουπιδιών, την ενέργεια ενός ενεργού πολίτη της περιοχής με γνώσεις ηλεκτρολογικών που αποφάσισε ότι κακώς ο δήμος κλείνει τα φώτα μετά τα μεσάνυχτα στη σκακιέρα. Δεν ξέρω αν τα κατάφερε να φωταγωγήσει το χώρο μέχρι πρωίας, κατάφερε όμως να αφήσει τα το καπάκι ανοιχτό και τα καλώδια γυμνά και εκτεθειμένα.

Στο χώρο αυτό περνάνε εκατοντάδες μικρά παιδιά, 50 μέτρα πιο κάτω υπάρχει παιδική χαρά. Τα καλώδια είναι μισό μέτρο από τη γη, αν ένα παιδάκι πάει να πετάξει κάποιο σκουπίδι η φυσική περιέργεια που έχουν τα παιδιά θα το κάνει να πιάσει το καλώδιο.

Ποια πιστεύεται ότι θα είναι η αντίδραση του ανεύθυνου αυτού πλάσματος, αν την ώρα που παίζει σκάκι κάποιο παιδάκι πάθει ηλεκτροπληξία. Μήπως θα κατηγορήσει τους γονείς του παιδιού για πλημμελή φύλαξη;

6 σχόλια:

korinoskilo είπε...

ολα ειναι πιθανα !!!
το μονο απιθανο να κατηγοριθει ο ιδιος ....
και μια αλλη ερωτηση ... αφου ειναι δημοτικος χωρος γιατι σβηνουν τα φωτα το βραδυ?!!!

την καλημερα μου

AlexMil είπε...

Δεν ξέρουμε αν είναι πολίτης αυτός που το έκανε ή ξεχαρβάλωμα από κακή συντήρηση ή έλλειψη ελέγχου, το γεγονός είναι πως είναι επικίνδυνο

γεια σου

m.blanco είπε...

@korinoskilo Σίγουρα δεν θα κατηγορηθεί, τώρα γιατί ο δήμος κλείνει τα φώτα δεν ξέρω, ίσως να μη ξέρει ούτε ο δήμος:-)

m.blanco είπε...

@AlexMil Πρέπει να είναι πολίτης γιατί δυο μέρες πριν ήταν μια χαρά και παίζανε σκάκι στο σκοτάδι, κάποιος το έκανε σίγουρα.
καλησπέρα

Υάδα είπε...

Και άντε μετά να προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη. Μπορεί να βρεις και τον μπελά σου... έτσι γίνεται σχεδόν πάντα...

Υπήρχε συνέχεια σε όσα είδες;

Καλό σου βράδυ :-)

m.blanco είπε...

Καλησπέρα Υάδα, απ'ότι φαίνεται τα καλώδια θα μείνουν χύμα και δεν είναι καμιά ερημιά το σαββατόβραδο εδώ είναι σαν νυφοπάζαρο επαρχίας.

καλό βράδυ:-))