2.9.09

Ανηψιός - Εγγονός vs Ελληνικός λαός


Ανακοινώθηκε ο μεγάλος αγώνας.

Στη δεξιά γωνία ο Ανηψιός ο καταστροφικός. ο άνθρωπος που εξέπληξε τη χώρα με το ταλέντο και την εξυπνάδα του, κατασκευαστής ομολόγων προωθητής κουμπάρων και υδρυτής του νέου πυροσβεστικού δόγματος που την περίοδο των πυρκαγιών δίνει άδεια στους πυροσβέστες ανεβαίνει σε ένα ελικόπτερο και φυσάει τη φωτιά για να σβύσει.

Στην άλλη δεξιά γωνία ο Εγγονός ο καταστροφικός μέλος συμμορίας που λεηλατούσε τη χώρα επί δύο δεκαετίες, ειδικός στις μίζες τις ρεμούλες και τις απάτες, μαζί με τη συμμορία του κατάφεραν να καταστρέψουν τους μισούς Έλληνες στην κομπίνα του χρηματιστηρίου του μεγαλύτερου κόλπου όλων των εποχών.

Στην αριστερή γωνία ο κακόμοιρος λαός, γνωστός και με το ψευδώνυμο "το κορόιδο" ειδικευμένος καρπαζοεισπράκτορας, στο παρελθόν έχει εργαστεί και σαν σάκος του μπόξ.

Στις κερκίδες θα παρευρεθούν η κυρία Παπαβαλέ με τους λοιπούς συγγενείς συνασπισμένους, καθώς και ένα παρακλάδι της οικογένειας των θεατών από την Άπο ανατολή (από το Λάος την Καμπότζη θα σας γελάσω), μια ομάδα ακτιβιστών θα κρεμάσει ένα πανό που θα γράφει "ήμασταν πράσινοι πριν τη φωτιά"


Τη φωτογραφία τη βρήκα εδώ

4 σχόλια:

vague είπε...

χαχαχα
τον μαύρο τον διαιτητή κλαίω...

m.blanco είπε...

Αλήθεια ξέχασα να βρω το διαιτητή ποιος να είναι άραγε κατάλληλος.
Σκέφτηκα τον Παλαιοκώστα αλλά είναι πολύ τίμιος για να κουμαντάρει τέτοιους λωποδύτες.

Ανώνυμος είπε...

οι δύο συμμορίες του Κωστάκη και του Γιωργάκη μας πείνουν το αίμα με το μπουρί τις τελευταίες δεκαετίες. πρέπει να εντοπίσουμε αυτούς που τις ψηφίζουν κάθε φορά και να τους στείλουμε το εκκαθαριστικό μας της εφορίας για το πληρώσουν αυτοί. γιατί να πληρώνουμε εμείς, η πλειοψηφία, την μαλακία των κρετίνων της μειοψηφίας;

m.blanco είπε...

Δύσκολο να εντοπιστούν αγαπητέ άγνωστε, ντρέπονται να το παραδεχτούν.