9.4.10

πόσο κορόιδα μας νομίζουν άραγε;


Βλέπω στο facebook ή σε κάποια άλλα δίκτυα που διαφημίζουν αυτά τα τεστ IQ και έχω αρχίσει να υποψιάζομαι πως είναι ένας τρόπος να μετράνε τη βλακεία μας, να δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν, πόσο ακόμα μπορούν να μας κοροϊδέψουν.

Στη βουλή βράβευσαν δύο παιδιά γιατί έδωσαν λέει τα λεφτά του κουμπαρά τους, που μάλιστα ήταν μόνο δέκα ευρώ, για να βοηθήσουν τη χώρα να σωθεί από τη χρεωκοπία.

Αυτοί που καταχράστηκαν τα χρήματα του Ελληνικού δημοσίου κάνουν έρανο γιατί δεν υπάρχουν άλλα χρήματα να καταχραστούν και κάνουν διαφημιστικά κόλπα για να υποστηρίξουν τον έρανο αυτό.

Στην τηλεόραση κάνουν ένα σόου για το οποίο διαφημίζουν πως γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Λέγεται "dancing with the stars" όπου stars άτομα διαφημισμένα από τα media και αθλητές. Τελικά αποδεικνύετε πως μόνο η κυρία Πιπιλή είναι "φιλάνθρωπος" και οι υπόλοιποι πληρώνονται, 1000 ευρώ το επεισόδιο οι χορεύοντες και 4000 οι κρίνοντες .

Αν τα κέρδη υπερβαίνουν τα έξοδα τότε ένα ποσοστό θα δοθεί σε κάποιο ίδρυμα. Όλοι σχεδόν οι υποτιθέμενοι stars που συμμετέχουν δήλωσαν πως το κάνουν λόγο του φιλανθρωπικού σκοπού και απέκρυψαν την αμοιβή τους. Ελπίζω μόνο από τον κόσμο και όχι από την εφορία γιατί οι του πρώτου θέματος καραδοκούν και τιμωρούν όσους αποφεύγουν τον "έρανο".

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα τα οποία ενοχλούν λίγους, πολύ λίγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: