5.5.12

Γράφεται ιστορία, ελπίζω μόνο οι σελίδες της να μην είναι μαύρες.


Εκλογές λοιπόν. Η Ελλάδα στα κάρβουνα !

Για πρώτη φορά χωρίς μεγάλα κόμματα, μόνο που τα ίδια τα πρώην μεγάλα δεν κατάλαβαν ότι μίκρυναν ή δε θέλουν να το καταλάβουν. Δεν το έχουν καταλάβει και αρκετά media. Αλλά δε πειράζει αρκεί που το κατάλαβαν οι Έλληνες. Η Ελλάδα στο φούρνο με πατάτες !

Όλη η Ευρώπη και ίσως όλη η υφήλιος έχει στραμμένο το βλέμμα της στη μικρή, φτωχή και αδύναμη χώρα μας. Περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα του πειράματος. Θα νικήσει ο φόβος της απόλυτης καταστροφής ή θα αντισταθούν οι ταλαίπωροι πολίτες που είδαν τις ζωές τους να καταρρέουν. Η Ελλάδα τηγανιτή με ελαιόλαδο καλαμών !

Πρώτη φορά από τη πτώση της δικτατορίας που οι εκλογές υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν κάτι, αν και το βλέπω πολύ δύσκολο αυτή η αλλαγή να είναι προς το καλύτερο. Η Ελλάδα γιαχνί με κρεμμυδάκι και πελτέ ντομάτας !

Πιστεύω πως πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα στους Ευρωπαίους εκπρόσωπους, των αποκαλούμενων "αγορών" δηλαδή την ελιτ του παγκόσμιου πλούτου, πως δε θα υποκύψουμε εύκολα ! Μπορεί να περάσουμε δύσκολες στιγμές τις επόμενες μέρες, μα μόλις τελειώσουν οι διαβουλεύσεις και αν η πλειοψηφία δεν φοβηθεί να ψηφίσει αυτό που πιστεύει, ίσως να δούμε. Την Ελλάδα που θέλουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: