5.8.09

Ηλεκτροπληξία


Τρεις μέρες πέρασαν, τα σκουπίδια έφυγαν μα τα καλώδια μένουν. Ένας ηλικιωμένος κύριος που καθόταν σε ένα παγκάκι δίπλα, μου είπε, αυτοί που παίζουν σκάκι ανάβουν και σβήνουν το φως όποτε θέλουν.

Να σας πω γι αυτούς τους σκακιστές, πριν δύο χρόνια θέλησα να παίξω μια μέρα που ήταν μόνο 5 άτομα. Θέλει να παίξει κάποιος μαζί μου είπα, ο πρώτος κοίταξε τον δεύτερο αυτός τον τρίτο και ο τρίτος αφ' υψηλού με ρώτησε, τι ανοίγματα ξέρεις; δεν του απάντησα και έφυγα, με το ζόρι παιχνίδι δε γίνεται. Είναι όλοι σχεδόν μετρ με ΕΛΟ από την παγκόσμια ομοσπονδία (σύστημα διεθνούς αξιολόγισης). Η σκακιέρα είναι 500 μέτρα από το σπίτι μου και περνάω συχνά μονίμως παίζουν τα ίδια άτομα.

Καλά θα μου πεις αυτοί είναι ανεύθυνοι δεν ενδιαφέρονται αν κάποιο παιδί πιάσει τα καλώδια, ο δήμος ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος για το φωτισμό της παραλίας γιατί δεν σφραγίζει με κάποιο τρόπο το φωτιστικό. Μάλλον δεν το ξέρουν, πρέπει να το πουν στην τηλεόραση για να φτάσει στα αυτιά τους, αλλιώς πέρα βρέχει.

2 σχόλια:

vague είπε...

Διάβασα και το άλλο σου ποστ σχετικά με αυτό το θέμα και νομίζω ότι θα πρέπει να ειδοποιήσεις το Δήμο ή όποια τέλος πάντων υπηρεσία νομίζεις και μάλιστα να καταγγείλεις το περιστατικό επωνύμως για να αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την υπόθεση.
Είναι πράγματι επικίνδυνο και θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

m.blanco είπε...

Συνοδοιπόρε ενημέρωσα έναν υπάλληλο του δήμου, να δούμε τι θα γίνει, πάντως περνάω κάθε μέρα από εκεί και παραμένει ως έχει.