16.8.09

Τα πρωινά ψέμματα της ΕΡΤ


Ήθελα να πω για τον τύπο αυτόν της Siemens που τραγουδούσε στους Έλληνες πολιτικάντηδες "ρε μαγκίτες κάντε μόκο θα σας ξηγηθώ μπαγιόκο" και αυτοί αφού πήραν το μπαγιόκο τώρα σφυρίζουν κλέφτικα, αποδείξεις έχεις που μας λάδωσες λέει η μία φατρία, δεν μιλάμε με υπόδικους λέει η άλλη και ο αρχηγός της τρίτης λες και ζει στο Ουζμπεκιστάν ρωτάει πότε θα επιστραφούν τα κλεμμένα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε κύριε Τσίπρα.

Τέλος πάντων με πρόλαβε η ΕΤ1 και με ανάγκασε να ασχοληθώ μαζί της λόγο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Βερολίνου. Διαφημίζει "δείτε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στα πρωινά προκριματικά καθώς και τα αγωνίσματα του βάδην και του μαραθωνίου"

Ανοίγω λοιπόν την τηλεόραση και περιμένω να δω τους Έλληνες αθλητές, όμως για να μπορέσουν να δείξουν τις προσπάθειες μετρίων αθλητών όπως είναι οι δικοί μας, τώρα που λόγο του παθήματος του Κεντέρη και της Θάνου, σταμάτησαν το ντόπιγκ, πρέπει να νοικιάσουν κάμερα, κάτι που η ΕΤ1 δεν έχει κάνει.

Για να πω την αλήθεια τη στιγμή που αγωνιζόταν μία Αμερικανίδα φάνηκε η Αργυρώ η Στρατάκη που περνούσε από πίσω, τώρα αν η αθλήτρια μας προσπαθούσε να βρει κάποια σκιά για να κάτσει μέχρι να έρθει η σειρά της και έτσι μετράει αυτό για προσπάθεια της αθλήτριας τότε έχει κάποιο νόημα η διαφήμιση του καναλιού.

Ευτυχώς τα απογεύματα βλέπουμε κανονικά τις προσπάθειες των αθλητών ίσως να έχουν πληρώσει μόνο για τις απογευματινές μεταδόσεις, δεν ξέρω, πάντως η διαφήμιση που παίζει σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα του καναλιού, μιλάει για τα πρωινά προκριματικά.

4 σχόλια:

Υάδα είπε...

Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις είναι η πραγματικότητα. Είναι η αλήθεια που καλούμαστε να αποδεχτούμε..

Καλό σου βράδυ

korinoskilo είπε...

εχω μια ιδεα.... ας βγλαει ο διευθ της ερτ που απο οτι ακουμε περνει ενα υπερογκο ποσο για την ,,δουλεια,, του .... να νοικιασει καμια καμερα :Ρρρρ

καλα καλα πλακα κανω μην βαρατε:ρρ

m.blanco είπε...

@Υάδα Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς και τα αποδεχόμαστε
Καλησπέρα

m.blanco είπε...

@korinoskilo Aν υπήρχε περίπτωση να βγάλουν καμιά προμήθεια θα έβρισκαν τρόπο και λεφτά για κάμερα.
Ας κόψουν τη διαφήμιση είναι μεγάλη κοροϊδία.