21.8.09

Αθλητικογράφοι


Στον τελικό 50 χλμ βάδην ο Στεφανόπουλος

20/08/2009, 18:00

Την πρόκριση για τον τελικό των 50.000 μέτρα βάδην πήρε ο Κώστας Στεφανόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο. Ο Έλληνας βαδιστής θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα σε ένα από τα πιο επίπονα αγωνίσματα του στίβου και η συμμετοχή του θα είναι η μοναδική ελληνική κατά την 7η ημέρα (Παρασκευή, 21/8) των αγώνων.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη


Αυτά θα τα δείτε γραμμένα αν κάνετε κλικ επάνω τους στο Nova spor fm ένα αθλητικό sait που αν διαβάσετε το ποιοί είμαστε θα δείτε δεκάδες γνωστά ονόματα δημοσιογράφων, Σωτηρακόπουλος, Καρπετόπουλος, Χελάκης κτλ.

Δεν μας διευκρινίζει η κυρία που επιμελήθηκε το άρθρο αν ο αθλητής χρησιμοποίησε προφυλάξεις και ποιός είναι ο σκοπός του, θα αποκαταστήσει την Πρόκριση ή ήταν απλώς μια ξεπέτα, γιατί ο αδελφός της ο Προκρισάκης δεν αστειεύεται είναι από την Κρήτη και ο Στεφανόπουλος έβγαλε την αδελφή του βούκινο μέχρι και μεγάλα αθλητικά sait δημοσίευσαν την σχέση τους.

Είναι κρίμα, λίγη σχέση να έχει κάποιος με το στίβο, καταλαβαίνει ότι σε μια κούρσα 50 χιλιομέτρων αποκλείεται να γίνει προκριματικός, για να προκριθεί κάποιος, όλοι έχουν δει το μεγάλο μπουλούκι που ξεκινά τέτοιες κούρσες, δεν τρέχουν μόνο δώδεκα. Εξάλλου είναι αδύνατον να τρέξει (βαδίσει) κάποιος δύο φορές 50.000 μέτρα τόσο σύντομα. Απλώς ο Αθλητής αγωνίζεται σήμερα.

Κάτι τέτοιοι άσχετοι με τον αθλητισμό άνθρωποι δημιούργησαν την μεταλιολαγνία η οποία κατέστρεψε το ήθος των αθλητών μας οι οποίοι πήδαγαν από τα παράθυρα των κοιτώνων στο ΟΑΚΑ κάθε φορά που εμφανιζόντουσαν οι ιπτάμενοι γιατροί της IAAF χωρίς ίχνος ντροπής για την πράξη τους.

Πληροφοριακά ο βαδιστής Κώστας Στεφανόπουλος είναι πολύ καλός αθλητής και θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπει στους πρώτους 20 κάτι πολύ σημαντικό για μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων.

Κρίμα που αναφέρεται το όνομα του Κώστα Κετσετζόγλου ανάμεσα στους συντελεστές του Nova spor fm, που είναι σοβαρός και καλός στη δουλειά του.

3 σχόλια:

vague είπε...

χα χα χα χα

εγώ αυτόν που σκέφτομαι είναι εκείνος ο γέρος πατέρας της πρόκρισης που έζησε για να δει τέτοιες ντροπές.

Βέβαια ούτε που θα σκεφτόμουν ότι έχει κάτι λάθος μια τέτοια δήλωση της αθλητικογράφου, αν δεν το επεσήμαινες.

m.blanco είπε...

Είναι άπαιχτοι πήγαν να το διορθώσουν σήμερα και το έκαναν:
Την πρόκριση για τον τελικό των 50.000 μέτρων βάδην συμμετέχει ο Κώστας Στεφανόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο.
Χωρίς κανένα νόημα, τώρα τι αποδεικνύουν; ότι δεν ξέρουν Ελληνικά;

m.blanco είπε...

@Συνοδοιπόρε και γω τον καημένο το μπαμπά σκέφτομαι, χα χα χα.:-)