26.8.09

Αντισταθείτε


Αντισταθείτε στους εμπρηστές, αντισταθείτε στους καταπατητές, αντισταθείτε στους ανίκανους που μας κυβερνούν. Μόνο ένας απλός τρόπος υπάρχει φυτέψτε δένδρα στα μπαλκόνια, στις ταράτσες των πολυκατοικιών και όπου αλλού μπορείτε, αυτά δεν μπορούν να τα κάψουν.

Πρέπει από κάπου να παραχθεί το οξυγόνο που τείνει να γίνει είδος υπό εξαφάνιση στην Αθήνα. Να κάνουμε την πόλη δάσος, αντί για κεραίες οι ταράτσες πρέπει να γεμίσουν με δένδρα.

Η μουσμουλιά της φωτογραφίας είναι ένα από τα τρία δένδρα που έχω φυτέψει στο μπαλκόνι μου. Έχω και μια βερικοκιά και μια κορομηλιά και τα τρία από κουκούτσια φρούτων.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το συνελαβες καλα ακομη το πραγμα.Πρεπει να 'φυτεψουμε'αλλο πολιτικο καθεστως.Η μεταπολιτευτικη ανικανη γιαφκα απετυχε.Καιρος για νεα πραγματα,αλλοιως μας βλεπω φελαχους Αφρικανους.Ξυπνατε.

vague είπε...

Πρώτα να φυτέψουμε ό,τι μπορούμε, μετά να ξεριζώσουμε το σύστημα αυτό κι αφού απαλλαχτούμε από κάθε πιθανό ζωντανό σπόρο του, τότε να φυτέψουμε ξανά και ξανά και ξανά, ώσπου να μην βλέπουμε τίποτε άλλο από ζωή ολόγυρά μας.

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blogspot.com

ENA A3IOLOGO BLG ENOS KORITSIOU

Benikos place είπε...

kai kati akoma...kathariste ola ta "xera" xorta kai ta "zhzania" apo tis aules sas...auta metadidoun thn fwtia kai kanoun thn zhmia...

m.blanco είπε...

@Aνώνυμε δε διαφωνώ καθόλου με την άποψη σου για το μεταπολιτευτικό καθεστώς, πώς όμως θα πειστούν οι βολεμένοι των δύο φατριών να αλλάξουν με επανάσταση;

m.blanco είπε...

@Συνοδοιπόρε να' ξερες πως θέλω να το ξεριζώσω αυτό το ρημάδι το σύστημα αλλά έχει γαντζωθεί και δεν ξεριζώνεται.

m.blanco είπε...

Μαρία-tweety κουράγιο είμαστε δίπλα σου, μη φοβάσαι τίποτα.

m.blanco είπε...

@Benikos place όσοι έχουν μονοκατοικίες στο ύπαιθρο καλά θα κάνουν να καθαρίσουν τα ξερόχορτα, θα ομορφύνει και ο χώρος εκτός από την πυρασφάλεια.