6.10.09

Μεγαλειώδης νίκη ή βαριά ήττα



Το κυριακάτικο ματς τελείωσε με βαρύ σκορ για τους γαλάζιους 10-0, οι πράσινοι επικράτησαν θριαμβευτικά Μέλη της διοίκησης των γαλάζιων δήλωναν, απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας.
Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου λένε ότι θέλουν φιλάθλους και όχι οπαδούς, αντίθετα με τους κομματικούς παράγοντες που προτιμούν οπαδούς παρά ψηφοφόρους.
Θλίψη και απογοήτευση από τους ηττημένους, χλιαροί πανηγυρισμοί από τους νικητές γιατί το μέλλον αβέβαιο, υπάρχει ανηφόρα μπροστά μακάρι να βγει καλός ο τιμονιέρης.

Τέλος πάντων το πρωτάθλημα τελείωσε πρωταθλητές ανακηρύχθηκαν οι πράσινοι (όχι οι οικολόγοι) και μετά την αποχώρηση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται Ας ελπίσουμε και το εύχομαι να τα πάνε καλά γιατί αντιθέτως από το ποδόσφαιρο αυτοί κρατάνε το μέλλον μας στα χέρια τους.

Οι ομοιότητες με το ποδόσφαιρο είναι πολλές, μόνο οι δύο ομάδες που χώνουν πολλά χρήματα έχουν ελπίδες και οι υπόλοιποι είναι πάντα στο περιθώριο σαν φτωχοί συγγενείς. Άλλη ομοιότητα είναι η "παράγκα", έπιασαν δύο εκπρόσωπους των μεγάλων κομμάτων να παραποιούν ψηφοδέλτια συμπληρώνοντας σταυρούς. Οι δημοσιογράφοι είπαν πως είναι κάτι που συνηθίζεται, σε ερώτηση που έγινε στον αντιδήμαρχο της Χαλάστρας, την περιοχή που έγινε η νοθεία, απάντησε "ε δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο σταυρούς πρόσθεταν".
Αν είχε συλληφθεί κάποιος του συνασπισμού ή του Λαος θα πέρναγε έτσι στα ψιλά.
Έτσι και στο ποδόσφαιρο αν κάνει κάποια παράβαση ο Ολυμπιακός του τη χαρίζουν το ίδιο γινόταν παλιότερα με τον Παναθηναϊκό, αν όμως κάνει κάποιος άλλος εξαντλούν την αυστηρότητα τους.


Το σκίτσο της κάλπης το βρήκα εδώ
και τη μπάλα εδώ

2 σχόλια:

korinoskilo είπε...

κανουν παραβασεις οι μεγαλες ,,ομαδες,,?:Ρρρ

αππαπαπα

καλημερες

Υάδα είπε...

Και όπου αύριο και χειρότερα.. έτσι λένε..

Καλημέρες γλυκές :-)