3.10.09

X Fuck - tor


Έλεγα ότι μέχρι τις εκλογές δεν θα δημοσίευα τίποτα γιατί δεν ήθελα να προσθέσω και άλλη αρνητική ενέργεια στην ήδη φορτισμένη αρνητικά εκλογική ατμόσφαιρα.

Σήμερα είδα για 15 λεπτά τηλεόραση στον Αντ1, συγκεκριμένα την εκπομπή X factor και έγινα έξω φρενών.

4 πόρνες της τηλεόρασης έκριναν με τον πιο απαίσιο τρόπο, μια κοπέλα που σπουδάζει και το βράδυ εργάζεται σε σκυλάδικο, για τη δουλειά της. Αντί να κρίνουν τη φωνή της, η οποία δεν ήταν άσχημη την κατέκριναν για το χρώμα των μαλλιών της, το μέγεθος του στήθους της και την κίνηση του κεφαλιού της, και κυρίως για το επάγγελμα της. Το καημένο το κορίτσι είχε μείνει αποσβολωμένο απο την ξεδιαντροπιά τους, μόνο όταν βγήκε έξω είπε ότι δεν ήξερε ότι έπρεπε να γίνει καστανή και να κάνει σμίκρυνση στήθους πρίν την εκπομπή και ότι θέλει να τους εκδικηθεί, η εκδίκηση της ξανθιάς.

Τα 4 αυτά υποκείμενα που χρειάστηκε να αναζητήσω στο google τα ονόματα τους, γιατί μόνο το Μουρατίδη γνώριζα και αυτόν λόγο του ταλέντου του στο να είναι αντιπαθητικός.
Ο Γιώργος Λεβέντης, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης βγάλανε όλο το ρατσιστικό τους μένος, ενάντια σε μια κοπέλα της οποίας η εργασία θεωρείτε υποτιμητική και κατακριτέα από τους εν λόγο "κυρίους".

Να σημειώσω ότι δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος διασκέδασης που προτιμά η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, μα αυτό δεν έχει καμιά σημασία, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή ακόμα και αυτή που κάνουν αυτοί οι 4.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με κάτι τέτοια από νούμερο 1 γίνεται νούμερο σκέτο. Γι αυτό και γω λέω πως η καλύτερη τηλεόραση είναι αυτή που είναι κλειστή, όπως και στη φωτογραφία.

1 σχόλιο:

korinoskilo είπε...

δεν εχω να πω τπτ παρα να συμφωνισω με οσα λες :)

καλημερα