20.3.12

25 Μαρτίου η μέρα που οι Έλληνες επαναστατούν ενάντια στους βαρβάρους


Οι πολιτικοί και η πολιτική γενικά έχει χάσει κάθε είδος ηθικής . Δε λέω και παλιότερα υπήρχε σήψη και διαφθορά αλλά μέχρι κάποιο σημείο, όλοι θυμόμαστε την ταινία με τον υπουργό Μαυρογιαλούρο, τώρα αν αυτό συνέβαινε στην πραγματικότητα θα το θεωρούσαμε χαριτωμένο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής βαρβαρότητας οι συντάξεις μαϊμού που όλα δείχνουν πως ήταν η μισθοδοσία των κομματικών στρατών, των γνωστών ζητοφωνατζήδων που μαζεύονται σε κάθε συνάθροιση των κομμάτων.

Οι αντοχές των απλών πολιτών έχουν εξαντληθεί και όταν λέω απλών πολιτών εννοώ όλους εκτός από τις κάποιες χιλιάδες δημοσίων λειτουργών που εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία της θέσης τους και με εκβιασμούς ή με απάτες σε συνεργασία με κάποιες άλλες χιλιάδες επιτηδείων έχουν συγκεντρώσει τόσο πλούτο που δεν τους νοιάζουν ούτε τα μέτρα ούτε η απόλυση.

Και τώρα πλησιάζει η παρέλαση, στις 25 Μαρτίου η επέτειος της επανάστασης του 1821. Δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μιλάνε για την ιερότητα της μέρας που δεν πρέπει να μαυριστεί με διαμαρτυρίες, η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο, το ίδιο κάνουν και τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα. Οι του ΚΚΕ με παράλογες λόγο της κατάστασης συντεχνιακές κινητοποιήσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν διαμάχες μεταξύ των πολιτών, από το φόβο μήπως η επανάσταση γίνει χωρίς αυτούς.

Τι θα κάνουν άραγε οι Έλληνες πολίτες; Θα τιμήσουν τους ήρωες της επανάστασης ορθώνοντας το ανάστημα τους σε όλους αυτούς τους βάρβαρους ή θα υποκύψουν για μια ακόμα φορά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: