23.6.09

Εεεεεφημερίδες, έκτακτο παράρτημα


Δημοσιογράφοι
του γραπτού και όχι μόνο τύπου συγχαρητήρια, ανοίξτε την παλάμη σας στρέψτε την προς το πρόσωπο σας και φασκελωθείτε, θα μου πείτε ποιο πρόσωπο; δεν έχω, τέλος πάντων το ανάγλυφο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας κάνει.

Πλέον θα θεωρείται ανέκδοτο ο δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Ταγιπ Ερντογάν ακύρωσε τελευταία στιγμή την επίσκεψη του στη χώρα μας αλλά το Βημα και η Ελευθεροτυπία όχι μόνο δεν το κατάλαβαν αλλά έγραψαν και λεπτομέρειες απο την επίσκεψη αποδεικνύοντας ότι δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά μυθιστοριογράφοι απατεώνες που προσπαθούν να πουλήσουν τη φαντασία τους για πραγματικότητα.

Κύριε Κρεοπωλόπουλε μήπως φάγατε αστακό και τον περάσατε για σωματοφύλακα του Ερντογάν πάνω στην ουζοκατάχρηση και σεις κύριε Βγαζωψυχάρη μήπως το πρόβλημα που έχετε με τους bloggers οφείλετε στο ότι βγάζουν στη φόρα την ανικανότητα σας, γιατί για ασυδοσία των blogs γράφατε πριν λίγες μέρες.


Το βήμα

Το παγωμένο χαμόγελο του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και του Κ.Καραμανλή καταγράφηκε χθες το απόγευμα στην συνάντηση που ... έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ήταν στην ατζέντα αλλά και προβλήματα της οικονομίας. Τον πρωθυπουργό συνόδεψε ο νέος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου και ο Εγκεμεν Μπαγίς (υπουργός επικρατείας).Ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια του μουσείου με τους φουσκωτούς του, με 5 σωματοφύλακες οπλισμένους σαν αστακούς".

ελευθεροτυπία

Επί μία ώρα (μαζί με το χρόνο που χρειάστηκε για τη μετάφραση), τα είπαν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής με τον Τ. Ερντογάν, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Η υλοποίηση των συμφωνιών... για τους μετανάστες και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο ήταν δυο από τα βασικά θέματα που μπήκαν στην κουβέντα. Σε τέτοιου είδους συναντήσεις «πιάνεις κλίμα» από τις δηλώσεις που ακολουθούν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε χθες, αφού δηλώσεις δεν ήταν προγραμματισμένες. *Οπότε τα αποτελέσματα θα προκύψουν από «διαρροές». Αν, τελικά, προκύψουν...

2 σχόλια:

korinoskilo είπε...

αστα να πανε ... η ξεφτιλα της ξεφτιλας!!1
ειπαμε ρε γμτ οχι και ετσι!!



καλο βραδυ

Υάδα είπε...

Καλά πάμε. Θα φτάσουμε σε σημείο να μη χρειαζόμαστε γεγονότα, αλλά μόνο δημοσιογράφους. Βέβαια, διανύουμε δύσκολες εποχές, επομένως ας δείξουμε κατανόηση.. όσο μπορούμε ;-)

Καλό σου απόγευμα... βράδυ μάλλον :-))